Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов изрази за пореден път

...
Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов изрази за пореден път
Коментари Харесай

Коце Ангелов: Втори път паднахме незаслужено от Дунав, може да ги бием на баража

Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов изрази за следващ път страдание, откакто отборът му игра добре, само че загуби в Първа лига. Дебютантите в елита отстъпиха с 1:2 от Дунав (Русе) след два гола от фаул на Васил Шопов.

" Почти след всеки мач си приказваме, че сме играли добре, само че все пак този шанс, който ни се изплъзва непрестанно ще пристигна в най-подходящия миг. Втори път загубихме несправедливо от Дунав през този сезон, може пък да ги бием на баража ", стартира Ангелов.

" Допуснахме два гола от статични положения, знаехме че съперникът има положителни реализатори. Майсторство на изпълнителния си сподели думата. Можехме да не загубим мача, защото второто полувреме доминирахме. Моите играчи не би трябвало да се предават и да падат духом. Трябва да не престават по този начин, избирам да играем добре и да падаме, а не да играем едва и да бием, защото нещата се трансформират в даден миг. Много е елементарно да се извинявам. Чест е за мен, че работя тук. Радвам се, че всеки един състезател се развива пред очите ми. Това прави всеки един треньор горделив. Показахме по-добро лице от първия полусезон. За разлика оттогава, през днешния ден не бяхме страхливи, имахме по-добър надзор върху топката, нещо което изисквам. Може би ни липсва този финален пас ", приключи Ангелов. Първа лига 21 кръг, събота 17 февруари  Верея (Стара Загора) 0:5краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР