Треньорът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров потвърди добрите си впечатление

...
Треньорът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров потвърди добрите си впечатление
Коментари Харесай

Енгибаров: Гъргоров ни липсва болезнено много

Треньорът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров удостовери положителните си усещане от своя тим, макар че бистричани позволиха загуба с 0:2 в финален мач от втория кръг в efbet Лига. Енгибаров приказва обстойно и нашироко за младите в тима, а също по този начин акцентира какъв брой доста липсва Емил Гъргоров на „ бистришките тигри”.

„ Още първото полувреме при 0:0 имахме 2-3 обстановки за гол, а линията на Ботев Враца не бе подредена, само че ние нямахме финален пас. Поздравявам ги за триумфа, но радващото за нас е, че съблюдаваме тактически нещата по терена.

„ Фаулът беше на 30-40 метра, надалеч от нашата врата, само че отбраната ни не се подреди и като всяка друга – позволяват неточности. Фактът е, че Емил Гъргоров ни липсва, защото е огромен футболист – душата и сърцето на нашия тим. Жалко е, че предният мач бе изритан преднамерено и индивидът дори не получи и картон. Понякога се случва по този начин, само че като цяло Гъргоров липсва безумно доста на вашия тим.

„ Позитивното е, че показахме темперамент и това, което, че младите момчета направиха положително усещане. Запро Динев изигра втори мач, а той също е млад състезател – това е позитивното в нашия тим.

„ Естествено, че имам още предпочитание да работим по селекцията. Тя е отворен развой за нашия тим, само че търсим най-много опитни играчи. Само с млади не става. Трябва и опит, видяхте тимът на Ботев Враца. Очакваме нови футболисти във Витоша Бистрица.

„ В никакъв случай не отиваме като обречени в идващия кръг. Разбира се, че Лудогорец е съсловия над нас, само че Витоша ще покаже на какво е способен”, приключи Енгибаров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР