Треньорът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев говори преди мача на

...
Треньорът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев говори преди мача на
Коментари Харесай

Букарев: Витоша не е готов за мач с един от лидерите в първенството

Треньорът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев приказва преди мача на своя отбор против ЦСКА. Срещата ще бъде първи формален мач и за двата тима, откакто шампионата бе прекъснато поради пандемията от ковид.

" Проблеми нямаме. Малко бе времето за подготовка. С нотка за комизъм, 6 души от тима са зрелостници и трябваше да карат матури, поради което липсваха от тренировките тази седмица. Няма какво да се лъжем. Времето е малко, само че не зависи от нас или Българския футболен съюз. Трябва да се наваксва програмата, спусната от УЕФА ", съобщи Букарев.

" Не сме подготвени, би трябвало да го признаем. Не сме подготвени за мач с един от водачите от шампионата. Ако вземем местата на двата тима в класирането, се допуска, че класата при тях е по-голяма и би трябвало да имат потребност за по-малко време към настройването на часовниците и влизане в час. Предполагам, че те ще са в по-добро положение от нас ", продължи той пред " Дарик ".

" На хартия, при тях ще има повече напрежение. При нас, в мачовете до момента през сезона показахме, че изпитваме прекомерно доста почит към тимовете пред нас в класирането ", приключи треньорът на Витоша.
 Още един млад футболист на Левски облече екипа на Витоша (Бистрица)
Още един млад футболист на Левски облече екипа на Витоша (Бистрица)

" Тигрите " са харесали капитана на старшата-възраст на " сините " Георги Александров
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР