Треньорът на Валенсия Марселино и колегата му от Барселона Валверде

...
Треньорът на Валенсия Марселино и колегата му от Барселона Валверде
Коментари Харесай

Треньорите на Валенсия и Барса се сдърпаха словесно заради Суарес

Треньорът на Валенсия Марселино и сътрудника му от Барселона Валверде се сдърпаха словесно към фигурата на централния нападател на каталунците Луис Суарес.

Двамата експерти приказваха на конференции на своите тимове преди полуфинала-реванш за Купата на краля, който ще опълчи Валенсия на Барса в четвъртък от 22.30 ч. на „ Местая “.

Наставникът на „ прилепите “ Марселино бе запитан за Луис Суарес, който се оказа съществена фигура в първия мач, когато с негов гол Барса завоюва с 1:0. А той отвърна: „ Всички ние знаем по какъв начин играе противникът. Не бива да се разсейваме от нищо, което не е чисто футболно в представянето на Барселона. Не бива да се поддаваме на провокации “, показа треньорът на Валенсия.

Няма кой да спре Луис Суарес

Валверде, несъмнено, бе запитан по какъв начин ще разяснява думите на сътрудника си и показа: „ Ние сме наясно, че на „ Местая “ ни чака враждебна конюнктура. Що се отнася до Суарес, то това е все едно ние да стартираме да приказваме за Симоне Дзадза. Но видяхте какви мнения последваха след неумишленото остро влизане на Сержи Роберто в първия мач... “, съобщи Валверде.

Той не отхвърли изцяло опцията контузеният Жерар Пике да бъде разполагаем за реванша за Купата на краля. „ Възстановява се по-бързо от предстоящото от травмата, която получи против Еспаньол, само че ще преценим по-късно дали ще играе “, сподели наставникът на каталунците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР