Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов започна с типичните за негов

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов започна с типичните за негов
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Съдията е виновен за хикса с Локо Сф

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов стартира с типичните за негов жанр психоатаки. Той упрекна на пролетния дял от шампионата. Все отново той отдаде ремито на слаба душeвност.
" Труден си го направихме ние самите мача с държанието на терена изключително първото полувреме. Второто се променихме малко, само че липсваше концепцията “, стартира Младенов.

" Психика, душeвност, всичко опира до нея и до характера. Когато пристигна напрежението, не всеки устоя. Така мъчно можем да се борим за шампионска купа. Ще ви дам един образец. Последната обстановка на Бисмарк, би трябвало да означи при по-голямата централизация и класа. Дори да играем едва, класата би трябвало да надделее. Винаги е било по този начин в ЦСКА “, продължи той.
„ Оказа си въздействие, че се доближихме до Лудогорец по точки. Всички шаблони, които правихме, един не се получи. Не направихме нищо от това, което правихме всички контроли. Затова го приписвам на душeвността. През есенния дял загатнахме за борба. Заявявам, че борбата не е завършила. Четири точки не значи нищо. Ще се бием до последно, най-после ще забележим какво сме постигнали. Липса на организация, дисциплинираност в постройката, липсва ни и динамичност. Бяхме доста мудни. Вместо да поддържаме едно равнище над Локомотив, слязохме на тяхното равнище. Първото по тази причина бяхме равностойни. Второто полувреме към този момент рискувахме и можеха да ни победят. Не се получи нито за тях, нито за нас “, счита Младенов.

„ Имаме мощни нападатели, които не демонстрираха класа, с изключение на Йомов при гола. Да, съперникът беше нападателен. Сигурно направиха 50 фала против Жорди. Картони не се демонстрираха. Съдията им сподели “Сваляйте го “. Така беше “, съобщи треньорът на „ алените “.

„ Ще отчетем позитивното и негативното. Там където би трябвало да подлагаме на критика, ще подлагаме на критика. Следващият мач се надявам да сме на по-добро равнище. Никой не ми е споделил на мен за оферта за Жорди Кайседо “.

Стойчо Младенов разяснява и любопитното видео, в което звъня по телефона на „ червени “ почитатели, които се включиха в събирането на средства за погасяването на остарели отговорности.

„ Положителна беше връзката с почитателите. Благодаря им за спонтанна поддръжка и това, че започваме да споделяме някои неща. Че имаме избран бюджет, че Гриша Ганчев се бори с всички. Захапал е крепко ЦСКА и няма да го пусне, до момента в който не го издигне. Убеден съм. Точно това би трябвало да сплоти почитателите и да го поддържаме в неговата цел. Да създадем стадион и да създадем тим, който да стане първенец. Работим в тази цел. Не можем да заделяме по 1-2 милиона за футболисти, както Лудогорец. Това управление не прави грешките от предишното “.

„ Лудогорец какво да разисквам? Ще се разсърдят каквото ще кажа. Гледам в нашия двор. Има доста неща, които би трябвало да поправяме и да надигнем ЦСКА крепко стъпил на крайници. Тогава към този момент можем да приказваме за велики неща. Ние ще се борим. Не би трябвало духът ни да бъде грохнал. Днеска направихме неточност стъпка, само че шампионатът има доста мачове. Противникът също прави неточности. Ще забележим най-после “, заключи Младенов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР