Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов взе мерки след мача срещу

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов взе мерки след мача срещу
Коментари Харесай

Стойчо Младенов нареди наказателна тренировка в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов взе ограничения след мача против Арда Кърджали от 15-ия кръг на efbet Лига, който „ алените “ завоюваха мъчно с 2:1.
Днес футболистите на ЦСКА е трябвало да имат почивен ден, само че поради слабото им показване в дуела против Арда, Младенов е наредил наказателнат подготовка в неделния ден.

След мача Младенов съобщи, че не понася такова държание, каквото имаха играчите му през първата част и в случай че се повтори, ще падат глави.

„ Трябва да заявя ясно и изрично, че такова държание няма да търпя, в случай че се повтори ще падат глави. Аз такова държание не претърпявам. Такова скандално първо полувреме да не помнят да повтарят. Кой го е очаквал? Подготвихме се допустимо най-добре през паузата. Второто, да. Коригирахме и видяхме духа, който ЦСКА би трябвало да има. Недопустимо е такова държание, на който и да било на терена. Играчите са изцяло наясно с нашите условия и цели, те би трябвало да бъдат постигани “, сподели Младенов.

Всички в тима са на мнение, че не са се показали добре през първото полувреме на срещата против Арда и са приели решението на Младенов без възражения.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР