Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще постави във фризера крилото

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще постави във фризера крилото
Коментари Харесай

Стойчо Младенов зачерква крило и праща грешник на пейката

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще сложи във фризера крилото Йоан Баи. Французинът не попада в проектите на експерта и надали ще се появи повече в игра. Наставникът към този момент може да разчита на колумбиеца Браян Морено, написа " Тема спорт ".

22-годишният футболист, който бе притеглен по време на зимната пауза, направи дебют при гостуването на Ботев (Пловдив). Именно сред него, различен нов - бразилеца Маурисио Гарсес, и Георги Йомов наставникът ще избира за титуляри на фланговете.
 Греъм Кери и Амос Юга с неразбираемо бъдеще на
Греъм Кери и Амос Юга с неразбираемо бъдеще на " Армията "

Могат да си тръгнат

Наред с това разполагаем на Младенов е и нидерландецът Яник Вилдсхут. Той обаче ще е със статут на запаса, тъй като много постоянно разочарова с изявите си. Срещу Ботев Вилдсхут за следващ път изпусна чисто състояние и продължава да не е разкрил головата си сметка в шампионата. Опция за фланговете е и Греъм Кери.

25-годишният Баи бе взет през лятото от четвърта френска дивизия. Той обаче мъчно се приспособява и несъмнено не съумя да покрие условията. Фланговият нападател бе на терена в 17 турнирни срещи, само че единствено в 7 от тях бе титуляр.

Ако Младенов остане треньор на " армейците " за идващия сезон, то раздялата с Баи наподобява неизбежна.

Освен това наставникът е вдигнал мерника и на аржентинския плеймейкър Федерико Варела. Треньорът е неудовлетворен от обстоятелството, че Варела непрекъснато се оплаква от травми. Офанзивният халф бе титуляр при предходния ментор Любослав Пенев, само че Младенов избира за поста зад нападателя Кери.

Още през есента Стойчо Младенов даде да се разбере, че не желае в състава Жуниор Нзила. На полузащитника обаче не бе открит нов тим и сега тренира за здраве на Панчарево.

20-годишният Нзила има едвам 2 мача за " алените ", като Младенов го е употребил тъкмо минута - пусна го като тактическа промяна през есента против Черно море на " Тича ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР