Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че част от играчите,

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че част от играчите,
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Не знам как Гриша Ганчев издържа начело на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че част от играчите, поради които " алените " дължат над 3 млн. лв., са пристигнали по негово време, само че добави, че огромна част от тях са пристигнали на “Армията” не по негово предпочитание.
" Здраво стъпили сме на краката, не вършим нелепости, които са се правили във времето. Гриша Ганчев почиства отговорности, ще би трябвало 40 млн. за стадион. Опипваме нещата, там, където можем да притеглим качество. Пипаме внимателно”, сподели Младенов след 3:0 над Царско село.

" Ако не ви се заплаща, кой е провинен? Собственикът. Кой заплаща? Навсякъде е по този начин. Предишните притежатели не плащаха заплати по 8-10 месеца. Да, множеството от тези футболисти бяха привлечени по мое време. Но какъв брой от тях са привлечени без да съм ги желал.
Аз желая Сержиньо и Венков, а те ми водят още 5 индивида. Не можем като Лудогорец това, което те вършат - вадят баснословни суми за нови футболисти. Това, което споделя, че ЦСКА се самоиздържа на 70-80 %, е извънредно позитивно ", обясни Младенов.

" Помните ли, на аерогарата се връщаме от Турция и те ми викат Тенгариня. Аз за пръв път слушам това име. Винаги, когато Стойчо Младенов се върне в ЦСКА, стават чудеса в ЦСКА. Кражби, комисионни, злоупотреби. Спрете, апелирам ви се. Една и съща тематика се върти от 13-14 години и всичко идва от там, от сините братя. Стига сме коментирали едно и също. Излишно напрежение, от това минимум имаме потребност сега. Айде, спрете. Не помните ли тук какво ставаше, когато идваха по 7-8 футболисти от Локомотив Пловдив. Това е, нямам какво повече да кажа по въпроса ", добави той.

" Приемам, че през днешния ден не бяхме нападателни, тъй като малко или доста се пазихме за шампионата. Не искахме да рискуваме. Нашият тим също можеше да реагира. Но когато реагираме, картоните се натрупват”, сподели Младенов, след което разяснява нападението на отбора.

“Първо за Кайседо - има доста малко игрово време, загуби много контроли, които ние играхме и по тази причина през днешния ден го оставихме 90 минути. Радвам се, че вкара два гола. Изключително съм благополучен, че Бисмарк е в такова положително положение. Не можахме да ги пробваме в скица 4-4-2, тъй като Кайседо отсъстваше”, добави експертът.

“Няма треньор, който да каже, че няма потребност от нови попълнения. Браян Морено дойде контузен, би трябвало да се възвърне. Спрян е от физическа работа, до момента в който не го възстановим, няма да работим с него.

Имаме бюджет, който не би трябвало да надхвърляме, тъй като виждате какви бомби са ни заложили и гърмят. Не от 200-300 хиляди, а от милион. Сигурен съм, че нашият притежател ще се оправи. Всеки един щеше да напусне. Не знам Гриша Ганчев по какъв начин устоя. Захапал е ЦСКА и това е, няма да пусне ", заключи Младенов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР