Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов по всяка вероятност няма да

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов по всяка вероятност няма да
Коментари Харесай

Отмъкват Кайседо от ЦСКА за десетина дни

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов по всяка възможност няма да разчита на своя голмайстор Жорди Кайседо за десетина дни, написа „ Мач Телеграф “. Причината е ясна – Еквадор има решителни мачове от международните квалификации – с Бразилия на 27 януари и с Перу на 1 февруари. Все още селекционерът Густаво Алфаро не е оповестил своя състав, само че шансът Кайседо да е вътре е 90%, тъй като той неизбежно е част от селекцията на „ трикольорите “.

Ако предстоящото се случи и Кайседо бъде извикан, то голмайсторът ще отсъства от лагера на ЦСКА от 22 януари до 3 февруари. Така еквадорецът няма да играе в контролите с Хартберг, Динамо Москва, Шахтьор Караганда и Академия Пандев. Той даже не би трябвало да се връща в Турция, а непосредствено да се прибере в София.

На родна земя ЦСКА ще играе две контроли, които занапред ще се договарят. Кайседо би трябвало да запише единствено един мач за „ алените “ в Турция – на 21 януари против полския Стал Миелец.

Еквадор е с големи шансове за класиране на Мондиал 2022, като заема третото място с 23 точки и изостава единствено от силите Аржентина и Бразилия. Ако Еквадор резервира тази позиция, ще взе участие на международното.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР