Треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов, обяви, че няма обяснение

...
Треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов, обяви, че няма обяснение
Коментари Харесай

Стойчо Младенов даде за пример феновете на Левски, които пълнят „Герена” в почти всеки мач

Треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов, разгласи, че няма пояснение за какво почитателите на отбора липсваха по трибуните в следващ мач. „ Червените” играха пред малко аудитория против Арда за Купата на България. Наставникът даде за образец последователите на Левски, които пълнят „ Герена” в съвсем всеки мач.

„ Нямам пояснение. Само при нас се получава това нещо. Разчитаме доста на нашите почитатели. Те го знаят това нещо. Разговаряли сме на тази тематика. Нямам пояснение за какво е този отлив. Получава се единствено при нас. Виждате при Левски – с кой играха и изпълниха съвсем стадиона. Нямам пояснение за какво почитателите отсъстваха и в днешния мач. Наистина нямам обяснение”, съобщи Младенов.

„ Липсват ни доста. Знаят, че ни липсват. Трябва да участват. Ние сме в развой на създаване на тим, на шампионски тим. Този тим има потребност от поддръжка. В края на краищата ние за тях играем. Уморих се да приканвам. Надявам се на по-голяма поддръжка от идващия мач”, сподели още треньорът на ЦСКА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР