Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е останал много недоволен от

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е останал много недоволен от
Коментари Харесай

Стойчо Младенов прави промени за мача със Славия

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е останал доста неудовлетворен от представянето на своя отбор в центъра на терена при равенството с Локомотив (София), твърди " Тема спорт ".

Наставникът има съществени обструкции към изявите на опорните полузащитници Юга и Жеферсон, който си изкара и жълт картон, вадещ го от идния мач със Славия.

На мястото на бразилеца против белите ще работи завръщащият се след наказване Мухар, а е доста евентуално и французинът да не стартира от първата минута на " Овча Купел ".

При подобен сюжет финландецът Томас Лам ще бъде изместен в предмостието на защитата, а на неговата позиция в ядрото на ариергарда ще работи Кох.

В такава настройка армейците действаха в последните двайсетина минути на дуела с Локомотив и скандинавецът се показа на равнище.

Позицията на опорен полузащитник не е непозната за него - дори в противен случай, той призна, че точно в средата на терена се усеща най-полезен.

Там той е употребен и във финландския народен тим. Мухар и Лам действаха дружно в центъра на терена и при успеха с 1:0 над Лудогорец в последния есенен кръг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР