Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че възпитаниците му са

...
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че възпитаниците му са
Коментари Харесай

Стамен Белчев: На 90% сме готови за новия сезон

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев съобщи, че възпитаниците му са подготвени на 90% за старта на новия сезон в българското футболно състезание. " Червените " от стадион " Българска войска " ще се изправят против ЦСКА 1948 на следващия ден (7 август), с което ще бъде даден стартът на акция 2020/2021.



" Подготовката мина добре. Имаше доста положителни условия въз основата в Панчарево. Очаквам да покажем неизменност в играта, да преобладаваме на терена през всичките мачове. Контролите бяха три на брой, макар че първата бе от едно полувреме. Мисля, че на този стадий на задоволителни. Като имаме и поради, че момчетата изиграха за към 1 месец 10 мача. Дали сме подготвени за началото? Винаги има какво да се желае. На 90% сме подготвени ", уверен е Белчев.

" Не е нужно да се трансформират доста от нещата за късото време, от което работим дружно. Имам условия. Най-важното е да се движим напред. Да сме компактни, да владеем топката и да имаме добра огранизация. Важното е да побеждаваме. Това, че вкарваме по три гола е радващо за всички. Това е резултат от работата, която всички правят. Винаги има какво да се желае ", добави експертът, който размени отпред на " алените " Милош Крушчич в края на предишния сезон.
ЦСКА 1948 понижи цената на билетите за мача с ЦСКА на Ганчев Двата отбора се изправят един против различен в първия кръг от новия шампионат
Белчев не изключва към отбора да се причислят още нови футболисти, които да употребява през сезона.

" Вижданията ми от новите е, че са страхотни футболисти. Нужно им е малко време, с цел да покажат същинските си благоприятни условия. Що се отнася до още нови играчи. Сега сме в трансферен прозорец. Ако има сделки, ще имаме и нови попълнения ", съобщи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР