Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев направи обзор на приключилия днес

...
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев направи обзор на приключилия днес
Коментари Харесай

Стамен Белчев: ЦСКА е готов да стане шампион

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев направи преглед на завършилия през днешния ден лагер в Австрия. Той показа пред cska.bg, че е извънредно удовлетворен от старанието на футболистите, изискванията за подготовка и изиграните контролни срещи.

" Мисля, че свършихме добра работа през целия лагер. Имахме положителни съперници. Как да не бъда удовлетворен от резултатите и играта. Играхме стеснен брой футболисти и с дребни изключения съм удовлетворен от всички. Kолективът ни е добър. Футболистите, които пристигнаха през зимата вършат огромно израстване. Имам поради Меркадо. "

" Бяхме изготвили програмата за присъединяване в Лига Европа. Във времето до началото на шампионата ни чака още доста работа. "

" Когато имаме опция да вземем добър футболист, който ще вдигне равнището не би трябвало да отхвърляме. Няма значение на кой пост е дадения състезател. В ЦСКА постоянно са високи задачите. Футболистите подвигнаха летвата предходната пролет и в този момент мисля, че тимът е подготвен да вдигне купата ", сподели Стамен Белчев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР