Треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, е уверен, че неговият

...
Треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, е уверен, че неговият
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Със сигурност ще завършим преди ЦСКА 1948

Треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, е убеден, че неговият отбор ще приключи на по-предна позиция в класирането на футболното състезание спрямо ЦСКА 1948. Днес (7 август) двата отбора се изправиха един против различен в първи мач от акцията, а крайният резултат беше 2:2.

" Със сигурност нашият тим ще приключи по-напред в класирането. Разочаровани сме от това, че загубихме 2 точки на старта. Трябва да си извадим поуките от този мач и да изглеждаме по-добре ", съобщи Белчев след мача.
Добрин Гьонов: 14-15 българи играха против звездите като еднакъв с еднакъв "Това беше конфликт на идеологии и голяма победа за футбола ", обявиха от ЦСКА 1948
" За страдание пропуснахме обстановките, които имахме пред вратата на съперника. Трябваше да бъдем по-уверени, по-убедителни, по-настоятелни, с цел да може да си осъществяваме гол, който може да ни стигне. Първите 2 гола допуснахме елементарно. Указанията бяха, че от първата минута би трябвало да пресираме съперника, да играем нападателно. За страдание не се случи. След тези два гола рискувахме и най-после, за жалост, не ни доближи това, че не можем да си вкараме ситуациите ", проучва още той.

Снимка: Lap.bg

Той съобщи, че страстите не би трябвало да надвиват в сходни срещи, даже когато залогът е огромен.

" Не би трябвало да са прегорели. Трябваше да има баланс сред желанието и страстите във всеки един от тях. Във всеки един мач би трябвало да даваме максимума и да се получат нещата. Гледам моя тим, нищо друго не ме интересува. Имаше моменти, в които показахме скорост, динамичност. Бяхме близо до съперника, бяхме нападателни, само че имаше и моменти, в които не ми хареса - в прехода от офанзива към отбрана ", съобщи Белчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР