Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде пресконференция преди мача от

...
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде пресконференция преди мача от
Коментари Харесай

Белчев: Шансовете срещу Б36 Торсхавн са 50:50

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде конференция преди мача от третия квалификационен кръг на Лига Европа против Б36 Торсхавн (Фарьорски острови) от 20 часа на „ Армията “ на следващия ден.

" Това, което знаем за съперника, е, че е извънредно добре квалифициран физически отбор. Типичен представител на скандинавската школа. Млади и борбени футболисти. Като физически данни се приближават до БАТЕ Борисов, само че не се приближават до тяхното футболно равнище. Въпреки това не трябва да бъдат подценявани.

Мисля, че процентите са 50:50 за утрешния мач. Съперникът ни сигурно не е пристигнал на разходка в София и не трябва да има никакво подценяване от наша страна “, съобщи Белчев.

" Следваме си програмата, която сме начертали. Мислим за мача в четвъртък, по-късно за този с Локо Пловдив. ЦСКА е български тим и когато става въпрос за европейските шампионати и достойнството на България, би трябвало това да се взима под внимание. Навсякъде другаде биха отменили мача. Не разбирам за какво от Локомотив не се съгласиха. Може би за тях това е най-важният мач.

Новото ни попълнение Тибо Вион не е подготвен за игра още. Назад е с подготовката и вероятно идващите дни няма да бъде подготвен да играе най-малко едно полувреме. Ако играе, ще е на доста ниско темпо”.

" Ахмед Ахмедов се усеща добре, само че не е в тази изходна позиция преди ковид. 14 дни да не тренираш е доста време. Работим да се възвърне кондиционно и в най-скоро време да доближи равнището преди карантината за него.

При Петър Занев има затруднения, макар че даде два негативни теста. Малко по-бавно ще е при него, само че се надявам началото на идната седмица да стартира подготовка с отбора”, добави наставникът.

" За Петър Жеков? Не е коментиран този вид да ни оказва помощ.

Винаги има разлика, когато играеш пред и без аудитория. През цялото време на мача с БАТЕ чувахме почитателите ни. Благодаря им и сигурен съм, че на следващия ден отново ще е по този начин и играчите ще усетят поддръжката им, макар че ще са отвън стадиона. В предния мач бяхме подготвени с избора за реализатор на дузпи. Имам шест-седем индивида разновидности и от тях пет индивида ще взема решение да бият, в случай че се стигне дотам”.

" Искахме да изпратим човек на Базел и Анортозис, само че не ни позволиха за наш представител. Може би за шампионатите ще изпратим човек, само че дано се концентрираме върху мача, който следва утре”, приключи Белчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР