Треньорът на ЦСКА-София Стойчо Младенов призна, че ще се опита

...
Треньорът на ЦСКА-София Стойчо Младенов призна, че ще се опита
Коментари Харесай

Стойчо Младенов намекна за изненада срещу "Будьо/Глимт"

Треньорът на " ЦСКА-София " Стойчо Младенов призна, че ще се опита да изненада норвежкия " Будьо/Глимт " в утрешния мач от шампионата Лига на конференцията. Двубоят е от 19:45 ч. на ст. " Васил Левски " и ще се предава по директно по bTV Action.

" Тяхната скица е съвсем сходна с нашата. Въртят триъгълника в центъра на терена - двама офанзивни и един отбранителен или назад - двама отбранителни и един офанзинет. Имат доста добри играчи. Физически здрави, само че и технични. Те вършат висока преса с бързите си офанзивни играчи. Надявам се тъкмо тук да ги изненадаме ", разяснява Младенов. Допълни го и бранителят Юрген Матей: " Треньорът е направил добър проект по какъв начин да ги победим " .

За самия мач Стойчо Младенов добави: " Очаквам добра игра. Да се противопоставим по най-хубавия метод, да надделеем и да спечелим. В последна сметка тук играем пред 12-ия ни състезател. Сигурен съм, че почитателите ще дойдат и ще поддържат тима, както постоянно го вършат. Дай Боже, да спечелим 3 точки. Така нагласата и държанието ни ще се подобрят още повече във всяко едно отношение ".

Наставникът обясни, че триумфът с 2:1 над " Левски " е бил отпразнуван в съблекалнята, само че незабавно е бил пропуснат, защото тимът му се е концентрирал върху дуела от Лига на конференцията. На линия ще са Иван Турицов, Томас Лам и Карло Мухар, които получиха контузии против " Левски ". Аут са трайно контузените Мено Кох, Тибо Вион и Бисмарк Чарлс, както и двамата некартотекирани пред УЕФА - Карол Метс и Жуниор Нзила.

Преди мача приказва и треньорът на " Будьо/Глимт "  Шиетил Кнутсен: " Първоначално доста хора ни подценяваха, само че започнахме битката в групата доста добре и мисля, че сме конкурентни на другите тимове. Мога да кажа, че ще излезем уверени в мача. Нямаме самообладание. ЦСКА е добър тим с доста положителни характерности.  Много добре проведен отбор, който употребява лична отбрана, до момента в който ние в Норвегия практикуваме повече зонова защита. Мисля, че най-интересното в ЦСКА са характерностите. Те са в действителност положителни, само че ние постоянно се стремим да използваме нашите шансове и празните пространства ".

Междувременно стана ясно, че почитателите на " ЦСКА-София " са докарали на клуба санкция в размер на 6 875 евро, наложена от УЕФА поради прояви при загубата с 1:5 от " Рома " в първия дуел от групата. Основната част от глобата (6375 евро) е поради хвърлени предмети. Другите 500 евро санкция са за потребление на лазер в очите на футболистите на " Рома " .
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР