Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич ще направи две

...
Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич ще направи две
Коментари Харесай

Саша Илич отново оставя Назон на пейката

Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич ще направи две промени в титулярния си състав по отношение на успеха с 1:0 над Локомотив (Пловдив) преди седмица. Сред стартовите 11 ще се завърнат Марселино Кареасо, който получи отмора, и Тобиас Хайнц, пропуснал срещата със “смърфовете ”, тъй като се наложи да се прибере в родината си заради фамилни проблеми. Норвежецът ще стартира на върха на офанзивата до Маурисио Гарсес, както бе против Лудогорец в Разград, а голмайсторът на отбора Дюкенс Назон за трети следващ мач ще остане запаса. Хаитянинът към този момент е изцяло възобновен от контузията в коляното, която го мъчеше, само че се чака Илич да избра да не стартира с него от първата минута. 

В средата на терена ще си партнират упоменатият Кареасо, Джонатан Линдсет и Амос Юга. Африканецът се завърна в халфовата линия против Локо (Пд), откакто месеци наред бе употребен в ядрото на ариергарда. Той се показа на положително равнище и си заслужи оставане в тази зона и против ЦСКА 1948. 
 Жеферсон подготвен за борбата с ЦСКА 1948 Жеферсон подготвен за борбата с ЦСКА 1948
Почти несъмнено Илич няма да прави промени в отбрана, където ще работят Енес Махмутович, капитанът Юрген Матей и Християн Петров. Очаква се през втората част в игра да се завърне Жеферсон, който не е бил на терена към този момент месец и половина, а с появяването си би изравнил Ибрахима Гай при чужденците с най-вече мачове за “червените ”. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР