Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич е предприел нов

...
Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич е предприел нов
Коментари Харесай

Илич туширал напрежението преди сблъсъка с Левски

Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич е подхванал нов метод преди последния мач за сезона против Левски. " Червените " към момента имат късмет да завоюват купата, като се нуждаят от наложителна победа против " сините " и неверна стъпка на Лудогорец на " Тича ". Тимът сдаде първото място, откакто приключи наедно с ЦСКА 1948 след доста едва показване, подбудено най-много от голямото напрежение върху тима.

Точно поради това Илич е направил опит да тушира напрежението преди решаващия конфликт с Левски. Той е провел самостоятелни диалози с всеки футболист поотделно, като им е вдъхнал убеденост. Бившият плеймейкър на Партизан е 10-кратен първенец на Югославия и Сърбия и сигурно има шампионски нрав, необходим на ЦСКА - София в идната борба. Той е отчаян от неналичието на самочувствие в играчите си против ЦСКА 1948.
 Огромен интерес към Левски - ЦСКА - София, ето какъв брой билета са продадени ден преди дербито Огромен интерес към Левски - ЦСКА - София, ето какъв брой билета са продадени ден преди дербито
" Първото и само нещо, което не ми хареса и считам, че е основна причина да не стигнем до успеха, е страхът. Футбол не се играе със боязън. Видях предпочитание, битка и настъпателност, само че футбол не се играе със боязън. Предполагам, че и на футболистите им е било мъчно да играят под такова напрежение. Може би това е обикновено, тъй като в предходните години в никакъв случай не сме били толкоз покрай купата, да я държим в нашите ръце ", разяснява Илич след мача в събота.

Сега сърбинът е взел нужните ограничения и се надява да види отбора си много по-смел против Левски през днешния ден. ЦСКА - София към този момент потвърди през сезона, че когато играе без боязън, може да се показва добре. Това се случи в последните седмици, когато тимът заемаше втората позиция и бе лишен от напрежението да брани върха. Сега, в последния мач за сезона, " алените " са длъжни да се върнат в вярната посока, макар голямото значение и заряд на конфликта.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР