Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро стана обект на интересна

...
Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро стана обект на интересна
Коментари Харесай

Обсъждат името на Ел Маестро за национален селекционер на Словакия

Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро стана обект на забавна полемика сред публицисти и почитатели в обществената мрежа Twitter. Популярният локален създател Лукаш Враблик, който прави изявление с Ел Маестро за влиятелното издание Guardian, насочи въпрос: “Как би се справил Нестор, в случай че поеме словашката селекция?”.

В полемиката се включват както други спортни публицисти, по този начин и почитатели. Но мненията им са спорни. “Той знае по какъв начин да сътвори атмосфера в своя тим и това е голямо преимущество, само че не одобрявам неговия жанр на игра. Подходът му е напълно към печелене на мачовете, без значение по какъв метод. Но това не мисля, че може да е от изгода за дълъг интервал от време. Освен това му липсва опит за народен селекционер”, разяснява един от публицистите.

Фен пък го поддържа: “Въпреки че стана първенец на Словакия, не бих го назначил в репрезентацията. Тотално отбранителна игра не ни е нужна сега. Неговият ЦСКА-София е вкарал единствено 21 гола за 11 мача в първенството”, отбелязва последователят. Друг обаче отвърна: “Бих го назначил за селекционер. Важното е да се печели, а не да се играе за красота”.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР