Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро очаква агресивна игра от

...
Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро очаква агресивна игра от
Коментари Харесай

Ел Маестро: Все още не знам докъде може да стигнем в Лига Европа

Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро чака нападателна игра от страна на Рига в утрешния мач-реванш от първия прелиминарен кръг на Лига Европа. Латвийците имат да наваксват гол пасив от първия мач и ще играят по-офанзивно в реванша на следващия ден от 19.30 часа на стадион " Сконто ".

" Няма да бъде елементарно. Рига играха нападателно и в първия мач, на следващия ден чакам сходна игра от тях. Нормално е да противникът да работи нападателно. Агресията е значима във футбола, само че не е всичко. Рига са рискови при статични положения и би трябвало да внимаваме ", сподели Ел Маестро преди формалната подготовка на тима за мача.

Наставникът удостовери, че Кирил Десподов е изцяло подготвен за игра и евентуално ще стартира като титуляр на следващия ден.

" Не очаквайте да ви кажа кой ще играе и каква ще бъде тактиката ни. Ще пусна най-хубавите 11 сега. Кирил е изцяло подготвен, а дали ще играе - ще видите на следващия ден. Ако вкараме първи гол, за Рига ще бъде доста мъчно да навакса. Имаме положителни шансове да продължим напред. Все още не знам до каква степен може да стигнем в Лига Европа. Ако отстраним Рига, ни чака Адмира, тим, който познавам доста добре. Те са млади и неопитни, само че от време на време това е преимущество ", сподели още Ел Маестро.

Той изясни и претекстовете си да избере Николай Бодуров за първи капитан на тима. " Бодуров е разумният избор за капитан на ЦСКА. Той е естественият водач на тима, има огромен опит и за мен беше разумно той да бъде капитан ", сподели още Ел Маестро.
Около 50-ина последователи на " алените " изгледаха тренировката на стадион Сконто ". На заниманието бяха още притежателят Гриша Ганчев и легендата Петър Жеков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР