Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич заяви, че не се чувства

...
Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич заяви, че не се чувства
Коментари Харесай

Треньорът на "ЦСКА-София" се чувства зле от класирането

Треньорът на " ЦСКА-София " Милош Крушчич съобщи, че не се усеща добре от мястото, което заема тимът в класирането в Ефбет лига (б.ред. - 4-та позиция, на 11 т. от водача " Лудогорец " ). " Когато погледна таблицата за класиране, не ми става прелестно, и сега даже не го виждам. Няма да го направя, до момента в който не заемем мястото, което считаме, че заслужаваме ", сподели Крушчич пред " Диема спорт ". В неделя отборът му приема " Лудогорец " и има късмет да съкрати дистанцията на 8 т.

Сърбинът сподели проекта си за дербито: " Мислим единствено за себе си. Трябва да се подготвим съществено за дуела с горещо сърце, само че и с студен разум. Така посредством добра игра ще стигнем и до добър свършек на мача. " Крушчич няма да разчита на контузения Енрике Рафаел, а Едвин Джеси е под въпрос.

Междувременно стана ясно, че някогашният капитан на " ЦСКА-София " Божидар Чорбаджийски сигурно ще се върне в тима в края на годината, откакто от ФКСБ (б.ред. - някогашният " Стяуа " ) се отхвърлиха да изплатят правата му. Той игра през есента като преотстъпен там, само че записа единствено 4 мача. Собственикът на румънския клуб Джиджи Бекали даже сподели остро: " Чорбаджийски няма да остане във ФКСБ - не се нуждаем от него повече! Ще напусне през зимата, сбогом! ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР