Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич обяви, че не е получавал

...
Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич обяви, че не е получавал
Коментари Харесай

Крушчич: "ЦСКА-София" не работи с ултиматуми

Треньорът на " ЦСКА-София " Милош Крушчич разгласи, че не е получавал ултиматум от притежателя на клуба Гриша Ганчев. След изненадващата загуба на " алените " против " Царско село " (1:2) в събота почитателите желаеха оставката на сръбския експерт, което незабавно породи клюки, че наставникът ще бъде освободен, в случай че не успее да класира отбора за 1/2-финалите в шампионата за Купата на България. Утре отборът излиза като хазаин в 1/4-финал против " Ботев " (Враца).

" Всеки ден приказвам с управлението, не толкоз с Гриша Ганчев. Да, разговарях по телефона с господин Гриша Ганчев. Търсихме решения, само че нямам ултиматум. ЦСКА не работи по този начин, не дава ултиматуми. Аз не усещам такива неща. Нормално е да беседваме ", показа Крушчич през днешния ден на конференция на ст. " Българска войска ".

Относно трагичната игра на " ЦСКА-София " при гостуването против " Царско село " в Бистрица сърбинът съобщи:

" Не спахме добре. Много време прекарахме в разбори. Как играхме и какво беше неприятното в нашата игра. Това е обикновено. Мислим да не повтаряме този мач. Това е първо проваляне след октомври. Имахме серия без позволен гол, какъв брой месеца? Съкратихме дистанцията на противниците преди нас. Случи се загубата от " Царско село ", нямам опрощение за това и не съм човек, който ще се оправдава. Всички шефове виждат дали работим качествено. Според мен няма рецесия. И " Ливърпул " загуби от " Уотфорд " с 0:3. Всички губят мачове, както и ние. "

Крушчич разкри, че е отделил особено внимание на идния противник за Купата на България, и даде обещание, че футболистите няма да подценят дуела.

" Нямаме доста време да работим, тъй като играем през три дни. Днес ще създадем тактическа подготовка. " Ботев " (Враца) трансформираха състава, взеха опитни футболисти, трансформираха схемата, имат високи играчи. Ще подходим съществено към този мач. Знаем и положителните, и слабите страни. Имат висок тим, вкараха три гола на " Арда " от статични положения ", уточни треньорът.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР