Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич коментира слуховете от последните седмици,

...
Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич коментира слуховете от последните седмици,
Коментари Харесай

Крушчич: Шефовете ще преценят дали съм нужен

Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич разяснява слуховете от последните седмици, че ще бъде сменен след края на сезона от Стамен Белчев. Сърбинът съобщи, че не знае нищо такова, а в последна сметка единствено шефовете на " алените " могат да преценяват дали той е необходим на клуба и дали си е приключил добре работата.

" Трудно ми е да дам отговор на този въпрос. Причината е, че не съм аз индивидът, който взема решение дали ще остана, или ще бъдa заменен. Моята задача е да приготвям тима, а тази на управлението - да реши дали аз съм техният човек. Дали съм необходим на този тим, или не съм необходим. Имам ли резултати, или нямам ", съобщи Крушчич пред " Канал 3 ".

" Не съм приказвал с управлението по този въпрос, приказваме си обикновено. Има доста медии, които търсят интриги. За тях единствено е значимо кой какво е споделил, на кого е споделил. Около ЦСКА непрекъснато се основават интриги. Дали е преднамерено? Мога да кажа, че има и такива случаи, с цел да се навреди на хора, които в този момент са в тима ", сподели още наставникът.

Крушчич има вяра, че отборът му има положителни шансове да завоюва Купата на България.

" Всички са с равни шансове. Купата е характерен шампионат. Всеки желае да победи и това е главната цел. В шампионата може да прилагаш тактичност, до момента в който за Купата всички играят за победа. Ще бъде мъчно, само че имаме късмет. Мисля, че сме добър тим и виждам в диалозите с футболистите, че желаят да реализират добър резултат резултат ", показа още сърбинът.

Накрая той приказва и по тематиката за подновяването на шампионата.

" Искахме да се играят повече мачове и всичко да се реши на терена. Но това е решила федерацията. Лошо за мен беше, че някои тимове желаеха да се играят единствено двата дуела от постоянния сезон. За мен това нямаше никакъв смисъл. Така взеха решение и значимо е да се играе футбола. Най-важното е да спечелим повече срещи. Ще бъде мъчно да догоним Лудогорец, само че във футбола нищо не знаеш. Не съм аз индивида, който ще се съобщи. Ще играем мач за мач и ще забележим най-после къде ще сме ", приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР