Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич говори след загубата на „червените“

...
Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич говори след загубата на „червените“
Коментари Харесай

Крушчич: Извадихме си поуки

Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич приказва след загубата на „ алените “ с 0:2 от гръцкия Арис в контрола, провела се в Солун.

" Резултатът от този мач не е от първостепенно значение. Важното беше да не губим ритъма. Много от играчите имат задължения към националните си тимове, някои пък останаха в София да почиват, тъй като имат леки контузии и не желаеме да рискуваме с тях. Исках да дам опция на всички да играят. Никога не е прелестно да загубиш мач. Важното беше да забележим къде сме към този миг. Играхме против тим, който практикува добър футбол и постоянно можем да извлечем поучения. Не виждам смисъл да играем против отбор от трета лига и да го победим с 4-5 на 0. Предстои да се приберем в София и да стартираме подготовката си за идния ни мач против Ботев (Враца) “, стартира Крушчич.

" Главната поука, която извадихме е, че би трябвало да движим топката по-бързо. В това направление би трябвало да работим интензивно. Загубата няма да се отрази на самочувствието на ЦСКА. Тя може единствено да ни покаже над кое би трябвало да работим. Само можем да си вземем поучения, което е добре за нас “, продължи сръбският експерт.

" През първото полувреме играха съществени играчи, през второто пуснахме и юноши, които влязоха със свежи сили на терена. Доволен съм от влезлите юноши. Вратарите играха добре. Всички млади футболисти имат капацитет, който би трябвало още да се развива “, сподели още треньорът на ЦСКА-София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР