Треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев за първи път не се

...
Треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев за първи път не се
Коментари Харесай

В "ЦСКА-София" най-сетне признаха защо не побеждават

Треньорът на " ЦСКА-София " Любослав Пенев за първи път не се оправда със съдиите за загуба на тима, а посочи същинските аргументи за резултата. След 0:2 от " Ботев " (Пд) той съобщи, че пропуските в офанзива и неналичието на задоволително шутове към противниковата врата са довели до резултата.

" Когато искаш да победиш, би трябвало да вкарваш голове... Футбол не се играе, без да искаш да вкараш голове. След като не бием удари, няма на кого да се сърдим... Задачата става още по-сложна. Не се отхвърляме, само че с начина, по който се опитваме да спечелим, няма по какъв начин да стане... Явно е проблем, че не съумяваме да вкараме гол. Не се вижда единствено в един мач, което очевидно е проблем. Ще се опитаме да поправяме това нещо до края на сезона - работа, тренировки, характерни извършения... Ние устояваме физически, само че просто ни липсва голът. Това е есенцията на футболната игра. Ние играем нападателен футбол, само че би трябвало да вкарваме ", разяснява Пенев.

Той ще има още един проблем с офанзивата си за идното посещение в събота против " Черно море ". Заради насъбрани картони БФС наказа за този мач бразилския нападател на отбора Евандро и напред безалтернативен остава Али Соу.

Действително, Пенев този път спести мнения за рефера Ивайло Стоянов, само че в сайта на " ЦСКА-София " има заяждане с него.  " В 24-та минута основният арбитър Ивайло Стоянов не отсъди стопроцентова дузпа в наша изгода, когато Али Соу бе изблъскан от Димитър Пиргов в наказателното поле ", бе един от акцентите в късия коментар за мача.

След отпадането от шампионата за купата на България от " ЦСКА-София " внезапно смекчиха тона по отношение на съдиите, защото се видя, че не е в тях основната виновност за слабите резултати. Пред отбора остава към момента някаква вяра да се бори за купата, въпреки изоставането от водача " Лудогорец " да е 5 точки, при 5 оставащи кръга до края. При крах и на този фронт " ЦСКА-София "  ще остане без трофей и в третия си сезон, откогато " Литекс " се реалокира в столицата и се преименува. А това несъмнено не се харесва на почитателите на ЦСКА, които взеха решение да припознаят този тим точно поради вероятността за печелене на трофеи.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР