Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред сръбското издание Sportclub

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред сръбското издание Sportclub
Коментари Харесай

Саша Илич: Трябват ми футболисти, които да правят разликата

Треньорът на ЦСКА Саша Илич приказва пред сръбското издание Sportclub след формалния си дебют отпред на отбора. “Саша, Саша, Саша! Три пъти отлично, Саша! Илич дебютира отпред на ЦСКА в първия кръг в шампионата с безапелационна победа с 3:0 над Арда и отборът му дели първото място в класирането с първенеца Лудогорец”, стартират материала си в западната ни съседка.

“Борбата тук в България е огромна и доста тежка. Нямам време да й се наслаждавам”, обрисува обстановката в родното състезание Илич.

Той разяснява представянето на отличилия се с хеттрик Маурисио Гарсес и привлечения от сръбския Спартак (Суботица) Лазар Туфегджич.

“Чувството да започнеш с победа е отлично. Знаете ли какъв брой гола е отбелязал Маурисио Гарсес през миналия сезон? За да не ви омръзвам, напряко ще ви кажа - един. А в този момент? Експлозия! Маурисио има отличен отскок, реагира майсторски в две обстановки и ни донесе две попадения след статични положения. Туфегджич изигра 80 минути и остави положителни усещания. Доволен съм от него, движеше се отлично по терена, пропусна два шанса, които в случай че беше вкарал, щях да го похваля още повече. Но съм сигурен, че головете ще дойдат, нямам подозрения в това”, съобщи Илич.

“Обективно видяно, Лудогорец е с една класа над останалите за върха в класирането като Левски, Ботев (Пловдив) и ЦСКА 1948, които след нас са най-близо до първото място. Но не желая да разясня тима от Разград, ангажиран съм само с ЦСКА и се интересувам по какъв начин съставът може да бъде подобрен”, добави сръбският експерт.

На въпрос дали “армейците” се нуждаят от попълнения на избрани позиции, той отговори: “Нужни са ни играчи, които да вършат разликата, постовете не са важни”.

А по отношение на какъв брой нови футоблисти са му нужни, сподели: “Двама, трима. Колкото повече такива играчи притеглим, толкоз по-конкурентен ще е ЦСКА в битката за титлата”.

А на последния въпрос дали “червените” са се насочили към задграничния пазар, той отговори шеговито: “Новите може да се споделят Зика, Мика, Пера или Лаза, значимото е да дойдат”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР