Треньорът на ЦСКА Росен Барчовски призна, че е очаквал по-сериозна

...
Треньорът на ЦСКА Росен Барчовски призна, че е очаквал по-сериозна
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Очаквах по-тежка битка, получи се по-лесно

Треньорът на ЦСКА Росен Барчовски призна, че е очаквал по-сериозна борба със Спартак Плевен, а се е получил по-лесен мач за неговия тим в четвъртфиналите за Купата на България.

“Армейците ” разгромиха противника си с 82:63 и по безапелационен метод се трансфораха в третия тим, който стига до полуфиналната фаза.

По-рано денем това направиха Черноморец и Левски, които ще се изправят един против различен в спор за място на финала на следващия ден от 18 часа, а ЦСКА чака спечелилия от двойката Балкан - Ямбол.

Барчовски регистрира завръщането на Таменанг Чо, който против Спартак Плевен направи следващия си прословут мач с 23 точки и 12 битки, а липсваше в предходния дуел с Балкан.
 ЦСКА се изстреля към полуфиналите след нова лекция на Чо ЦСКА се изстреля към полуфиналите след нова лекция на Чо
“Не беше предстояща толкоз изразителна победа. По-добри сме, само че не чак толкоз, че да се разхождаме. Много се трудихме, само че имаме и по-дълга скамейка и повече класа. Аз се бях подготвил за по-тежка борба и се получи малко по-лесно.
19  Купа на България: ЦСКА - Спартак (Плевен)
Напрежението беше върху нас, само че се справихме в отбрана. Имаше и лек спад против тяхната зона. Няколко пъти се случваше да допуснем спад след огромна преднина, само че този път в третата част не се получи такова нещо.
 ЦСКА с нови екипи за Купата, добави още спонсори ЦСКА с нови екипи за Купата, добави още спонсори
Тепърва предстоят съществени борби. Балкан е доста сериозен тим и не може да ги подценяваме. Имаме трима играчи с по 33 изиграни минути и би трябвало да се възстановим хубаво. Ще гледаме мача с Ямбол и ще забележим.
19  Купа на България: ЦСКА - Спартак (Плевен)
Таменанг Чо липсваше доста в предходния мач с Балкан, а Андрей и Венци ще оказват помощ, само че те са още надалеч от най-хубавата си форма. Младите ни играчи се включват доста добре и те занапред ще израстват.

Не се дефинирам като любимец за Купата, тъй като би трябвало да сме рационални, само че сме един от любимците ”, сподели Барчовски пред камерата на Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР