Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви, че футболистите му

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви, че футболистите му
Коментари Харесай

Ел Маестро: Футболистите са по-уверени от мен, че ще продължим

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро съобщи, че футболистите му са даже по-уверени от него в триумфа против " Копенхаген " в реванша от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

" Червените " изгубиха вкъщи преди седмица с 1:2, а на следващия ден (16 август) те ще излязат за мач в Дания.

" Никой не чака от нас да продължим напред, тъй като загубихме у дома, само че това е нашият коз. Вярвам, че няма да ни подценят, само че пък ние би трябвало да се възползваме от възможностите, които ще ни се открият. Футболистите по някаква причина са доста по-уверени от мен, че е допустимо да отстраним " Копенхаген ". В този мач би трябвало да играем прочувствено, само че и в това време да се направляваме ", съобщи експертът на тръгване.

В срещата Ел Маестро няма да може да разчита на Божидар Чорбаджийски, който получи червен картон в първия мач.
Пореден удар за ЦСКА - Жоржиньо със подозрения за скъсани връзки "Червените " с остра реакция против съдията на дербито със "Славия "
" Не считам, че Божидар Чорбаджийски заслужаваше червен картон в първия мач. Ако погледнем по-генерално в нашите мачове, играем малко по-емоционално, в сравнение с би трябвало. 4 червени картона в 5 мача не е обикновено. За тези картони не са причина само съдиите. Не знам по кое време Жоржиньо и Жеферсон ще бъдат в положение да се завърнат, само че техните травми не са толкоз тежки. Жоржиньо към момента е в развой на диагностициране, само че най-оптимистичният сюжет за него е да се завърне в игра до няколко седмици, а не няколко месеца. Аз съм малко по-притеснен за Жеферсон, тъй като той към този момент трябваше да се върне в игра, само че почувства още веднъж болки. Бодуров и Малинов са доста значими за мен и за тима ", сподели треньорът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР