Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще даде възможност за

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще даде възможност за
Коментари Харесай

Ел Маестро дава шанс на Асприля

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще даде опция за изява на нападателя Данило Асприля в идния на следващия ден от 17:30 дуел с Черноморец Балчик за купата. Гостуването край Черно море ще е първи мач като титуляр за 34-годишния колумбиец, откогато мина на „ Армията “ през лятото, написа " Тема спорт ".

Както е известно, прехвърлянето му от Бейтар се трансформира в същинска сага, като в един миг от нея той получи възбрана да тренира с израелския отбор. Това повлия отрицателно на подготовката му и му попречи да се включи на цялостни обороти при започване на сезона. След това някогашният състезател на Литекс се и контузи, като от септември насам не е получавал повече от 20 минути на терена с изключение на в двете контроли с ловчанлии в Тетевен. Сега обаче Асприля ще получи късмет да започва, откакто се регистрира с асистенция за попадението на Станислав Шопов против Хебър оня ден, с което бе завършен крайният резултат 3:0.

Ел Маестро бе безапелационен, че в никакъв случай не дава отмора на своите футболисти и всеки мач е еднообразно значим за него, само че въпреки всичко анонсира, че ще се стигне до промени в състава му за визитата в Балчик. Очаква се първи минути за сезона да запише аварийният вратар Димитър Евтимов, откакто до момента Бусато пази във всички 16 турнирни срещи, както и в двата дуела със Сепси в Лигата на конференциите. На „ Армията “ не желаят да позволяват никакво подценяване на гостуването на втородивизионния отбор. Както е известно, от идващия сезон спечелилият в шампионата за Купата на България си обезпечава присъединяване в квалификациите на Лига Европа, в случай че не е станал първенец.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР