Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро разкри в епизод от

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро разкри в епизод от
Коментари Харесай

Ел Маестро пред ФИФА: Основният ми план е да не ме уволнят

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро разкри в епизод от поредицата на ФИФА, че задачите пред " алените " са шампионската купа през сегашния или идващия сезон. В противоположен случай той най-вероятно ще бъде освободен от поста.

" ЦСКА би трябвало да бъде първенец скоро. Ако не се случи тази или идната година, най-вероятно ще дойдете за изявление и ще говорите с различен човек. Очакванията са доста високи. За ЦСКА второто място е надалеч от задоволително класиране. ", съобщи Ел Местро.

" Очакванията са да печелим във всеки мач. Не е по-различно от всеки различен клуб, само че би трябвало да призная, че бях сюрпризиран от голямото напрежение, с което тимът би трябвало да живее. Ние сме огромна машина или голям транспортен съд, който би трябвало да влезе в пристанището. Основен проект на всеки треньор във всеки клуб е да не бъде уволнен. Ние сме като латентен колос, а присъединяване ни в квалификациите за Лига Европа ми даде концепция за какво сме тук. Ще бъде сбъдната фантазия, в случай че играем в групите на европейски футболен шампионат. За мачовете от квалификациите целият град пристигна на стадиона и усетихме мощна поддръжка. При нас са най-хубавите млади играчи в България. Може би половината народен тим е формиран от наши играчи и се опитваме да се борим колкото можем ", добави още експертът.

Звездата на отбора Кирил Десподов също изрази убеденост, че за " алените " предстоят шампионски времена.

" Отговорността е огромна, тъй като играя за най-великия тим в България. Доста е мъчно, само че за мен постоянно е било наслаждение да нося алената фланелка и да се разпределям. В предишното отборът е побеждавал грандове. Трябва да се потвърдим отново на европейската сцена - работим крепко, с цел да го създадем. Вярвам, че в близко бъдеще ще го реализираме. Ще върнем ЦСКА на върха ", съобщи Футболист номер 1 на България за 2018 година

В късото видео на ФИФА се споделя още за перипетиите на отбора назад към футболния хайлайф у нас, а феновете могат да чуят роман за славната " алена " история от 90-годишния Александър Манов, който е шеф на музея на отбора.

Феновете и техните упования са показани от един от тарторите на агитката на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР