Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро получи пореден удар още

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро получи пореден удар още
Коментари Харесай

Пореден удар за ЦСКА - Жоржиньо със съмнения за скъсани връзки

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро получи следващ удар още в началната фаза на сезона. Крилото Жоржиньо, който бе заменен наложително при успеха над " Славия " с 2:1, е със подозрения за скъсани връзки на глезена.

Националът на Гвинея-Бисау бе жестоко фаулиран от Славчо Шоколаров в 52-ага минута, а телевизионните повтория демонстрираха ужасяващо прегъване на десния му крайник.
Мауридес качи ЦСКА още веднъж на върха "Червените " победиха "Славия " с 2:1
Жоржиньо е третият флангови нападател на " алените ", който влиза в лазарета. Рафаел Енрике се възвръща от счупена ключица, а Едвин Джеси има мускулно разтежение от конфликта с " Копенхаген ". Извън строя е и левият бранител Жеферсон, който бе ударен в бедрото по време на подготовка.

От ЦСКА реагираха остро против основния рефер на дербито със " Славия " Волен Чинков, който не сподели картон на Шоколаров при нарушаването против Жоржиньо. Ето и цялостния текст от уеб страницата на клуба:

" Контузията на Жоржиньо може да се окаже доста сериозна. Веднага след срещата му бяха направени обстойни прегледи, които демонстрираха подозрения за скъсани връзки на десния гален.

Той беше сменен наложително още в 52-та минута на срещата след брутално влизане в неговите крайници. Главният арбитър отсъди единствено нарушаване, без да покаже картон за явно грубите дейности против футболиста на ЦСКА.

Нападателят сигурно отпада за идващите дуели на тима.

В четвъртък (16 август) алените гостуват в Дания на Копенхаген в среща реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

В идващия кръг от Първа лига ЦСКА гостува в Разград. Мачът ще се организира на 19 август (неделя) от 21:00 часа. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР