Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен от успеха

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен от успеха
Коментари Харесай

Ел Маестро: Нещо ме удари по главата, станах по-хубав

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана удовлетворен от триумфа с 2:1 на своя тим над Ботев Пловдив в мач от десетия кръг на efbet Лига. Специалистът поздрави и почитателите, като акцентира на това, че отборът в този момент ще се възвръща. 

" Никога не съм изцяло удовлетворен. Има аспекти, които би трябвало да подобрим, само че това е страховит резултат против доста стимулиран тим. Справихме се, спечелихме успеха и сме щастливи. Мисля, че не играхме толкоз добре, колкото през предходната седмица. Труден мач беше, само че бяхме умни и показахме нашите качества в верните моменти. Не беше елементарно, само че е страхотна победа ", стартира той.

" Мисля, че приехме борбата и предизвикването. Трябваше да се пазиме в някои интервали от мача, бяхме с петима в отбрана, само че е отлично, че вкарахме още веднъж първи. Това прави мача много по-лесен ", добави експертът.

" Феновете са доста значими и те са към момента тук. Искам от името на целия тим да им благодаря. Страхотна поддръжка, благодаря на всички, които бяха тук. Нямаме доста време, в което да работим в тактически аспект, всичко е физика и възобновяване, с цел да можем да бъдем в най-хубаво положение след седмица. Притеснен съм за Марселиньо и Кордоба, би трябвало да забележим техните травми. Тези промени нарушиха нашия темп ", продължи той.

" Нещо ме удари в главата, до момента в който празнувахме, нараниха ме леко, не е толкоз зле, станах по-хубав ", приключи Нестор Ел Маестро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР