Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро обмисля да даде почивка

...
Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро обмисля да даде почивка
Коментари Харесай

Ел Маестро дава почивка на Джеси

Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро обмисля да даде отмора на Едвин Джеси в мача с Витоша (Бистрица) довечера.

Националът на Гана получи лека травма в срещата с Адмира Вакер и от спортно-техническия щаб не желаят да поемат никакви опасности с един от най-острите си и положителни футболисти.

Джеси изнесе страховит мач точно против австрийците в Лига Европа и съумя да направи по този начин, че изобщо да не се усети отсъствието на санкции Тиаго Родригес. Крилото е жокер за " алените " от началото на сезона, като постоянно съумява да раздвижи играта на отбора, откакто се появи на терена.

Ел Маестро държи да може да разчита на Едвин Джеси за дуелите против Копенхаген, които могат да се окажат основни за протичането на целия сезон на " алените ". Срещу Витоша в стартовия състав ще се завърне Тиаго Родригес, който не би трябвало да излиза от игрови темп за конфликтите в Лига Европа.

Несторел Маестро единствено се колебае дали да не пусне СтивънПерейра на мястото на Божидар Чорбаджийски в центъра на отбраната. Треньорът остана доста удовлетворен от представянето на холандския защитник против Адмира и не е изключено да му даде още веднъж късмет за изява, като той да бъде сътрудник на капитана Николай Бодуров в сърцето на защитата, написа " Меридиан Мач ".

 Стивън Перейра към Едвин Джеси: Страшно си бърз, момче - като Порше!
Съотборник към Едвин Джеси: Страшно си бърз, момче - като Порше!

Ганаецът покрит със суперлативи след си мощния мач против Адмира Вакер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР