Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро коментира предстоящия реванш срещу

...
Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро коментира предстоящия реванш срещу
Коментари Харесай

Ел Маестро: Никой не очаква от нас да продължим напред

Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро разяснява идния реванш против Копенхаген от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Ето какво сподели пред медиите експертът, при заминаването на отбора за Дания:

" Настроението в тима е положително. Все още се надяваме, че може да създадем нещо в реванша. Ние към момента сме живи в конфликта. Ще забележим какво ще се случи на следващия ден вечер.

Едвин Джеси пътува с нас. Станислав Манолев също ще пътува с нас. Джеси е съвсем подготвен. Той тренира с нас през вчерашния ден. Шансовете му да играе не са дребни. Може би напрежението върху нас ще бъде по-малко спрямо първия мач, само че не знам дали това е добре. Ние няма какво да губим към този момент. Никой не чака от нас да продължим напред. Трябва да се възползваме от възможностите, които се открият пред нас.

Трябва да играем доста прочувствено, само че в това време би трябвало да се направляваме. Не считам, че Божидар Чорбаджийски заслужаваше червен картон в първия мач. Ако погледнем по-генерално в нашите мачове, играем малко по-емоционално, в сравнение с би трябвало. 4 червени картона в 5 мача не е обикновено. За тези картони не са причина само съдиите.

 Снимка 372629
Източник:

Не знам по кое време Жоржиньо и Жеферсон ще бъдат в положение да се завърнат, само че техните травми не са толкоз тежки. Жоржиньо към момента е в развой на диагностициране, само че най-оптимистичният сюжет за него е да се завърне в игра до няколко седмици, а не няколко месеца. Аз съм малко по-притеснен за Жеферсон, тъй като той към този момент трябваше да се върне в игра, само че почувства още веднъж болки.

Бодуров и Малинов са доста значими за мен и за тима. Аз им споделих, че ние към момента имаме шансове да продължим напред в шампионата. Резултатът от първия мач не е добър за нас, само че възможностите ни към момента са живи ", сподели Ел Маестро.

 Нестор ел Маестро търси плеймейкър и бранител за ЦСКА
Ел Маестро търси плеймейкър и бранител за ЦСКА

" Червените " не разполагат с опция на Тиаго
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР