Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, говори след равенството

...
Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, говори след равенството
Коментари Харесай

Ел Маестро коментира бъдещето си и заяви: Имахме страхотни положения, трябваше да вкараме

Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, приказва след равенството 1:1 против Черно море. Той разяснява и бъдещето си, като разгласи, че се тормози за поста си постоянно през последните 20 години. 

" Разочарован съм от резултата. Всеки път, когато ЦСКА не печели е по този начин. Ние бяхме покрай това да спечелим. Имахме страхотни като качество положения, с цел да вкараме втори гол и да победим. Можеше да играем и по-добре, изключително от позиция на интензивността. Беше тежка вечер за нас и съм отчаян. Не успяхме, мъчно ни беше да направляваме силата ни в по-дълъг интервал от мача. Доволен съм от един интервал от 20-30 минути при започване на мача. Завършихме първата част в пасивна позиция. На полувремето говорихме тъкмо за това в съблекалнята. През второто полувреме ни изравниха, когато започнахме да играем с нужната сила ". 

" Нека сме почтени. Имахме 3-4 положения, само че равнището на тези шансове беше доста високо. Трябваше да вкараме втори гол. От позиция на класирането проблемите са налице. Не печелим второ следващо домакинство. Трябва да упражняваме както до момента ". 

" Разбирам почитателите. Трябва да анализараме грешките. Винаги, всеки ден в последните 20 години. Това е в работата на един треньор. Това е част от работата ми. Утрешният ден ще е същият като днешния ", съобщи Ел Маестро на въпрос дали се тормози за своя пост. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР