Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич разкри как се чувства тима

...
Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич разкри как се чувства тима
Коментари Харесай

Милош Крушчич: ЦСКА не може без Левски

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич разкри по какъв начин се усеща отбора след подновяването на тренировките. Сръбският експерт приказва и за обстановката в клуба след напускането на четирима от чужденците, както показа мнението си пред Българска национална телевизия и за ситуацията в Левски.

„ Чувствам се по-добре, тъй като подновихме тренировките, виждаме се с момчетата и другите от щаба. Не бе класическа пауза. Бяхме под карантина и бе дълго, това бе необикновен тип стрес. Момчетата нямаха самообладание да възобновят тренировки ", съобщи Крушчич.

„ Нашият клуб искаше оптимално доста мачове да се изиграят и всичко да се реши на терена. Но това е решението и ще се съобразим. Трябва да се съсредоточим и всичките ни мисли би трябвало да са в тази посока. Ще се отрази напускането на някои от чужденците. Раул Албентоса щеше да отстъства 3 месеца, откакто се възвърне. Анита самичък пожела да напусна. Давидов и Отабор също напуснаха ", добави още той.

„ Ядрото е тук. Напуснаха ни фтуболисти, които са играли по-малко. От Отабор чакахме повече. Не мисля, че други играчи ще ни изоставен до края на сезона ", показа сърбинът.

„ Купата е главната ни цел, моята персонална цел. Желанието е огромно. Не мислете, че оставяме шампионата на назад във времето. Всеки мач ще опитаме да спечелим. За купата не е най-важното играта, а резултатът и продължаването напред. Победихме Ботев Пловдив два пъти в шампионата, тъй че не виждам причина да се връщаме обратно във времето” сподели Крушчич

„ Ръководоството работи интензивно. Ще наблегнем на младите играчи от школата. Ако се открият благоприятни условия за класни футболисти, ще ги притеглим, " съобщи треньорът на "червените ".

„ Ситуацията в Левски се пробвам да не ни въздейства. Със сигурност за българския футбол е добре Левски и ЦСКА да са в елита. Единият без другия не може. Трудна е обстановката, не желая да влизам в елементи и мислите ми са единствено за ЦСКА. За мен има един клуб с името ЦСКА, този на който съм треньор. Не виждам смисъл от въпроси по темата”, добави още той.

„ Безразличен танц е футболът без фенове. Надявам се да се завърнат скоро феновете и още веднъж да има пристрастеността в най-великата игра” приключи Крушчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР