Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич разкри, че заразеният с COVID-19

...
Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич разкри, че заразеният с COVID-19
Коментари Харесай

Милош Крушчич: Юрич се чувства добре. Няма симптоми

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич разкри, че инфектираният с COVID-19 футболист Томи Юрич се усеща добре и не демонстрира признаци на болестта. Той въпреки всичко остава под карантина, откакто даде позитивна проба за вируса в събота, часове преди дербито с " Левски ", приключило 3:3.



" Томи Юрич се усеща по-добре. Аз съм в непрекъснат контакт с него. Два пъти разговарях с него и към този момент няма никакви признаци. Първия ден имаше температура и болки в главата. Сега е по-добре, няма никакви тежки признаци. Всички ние - и футболисти, и треньорския щаб непрекъснато контактуваме с него и му даваме поддръжка, с цел да излезе от тази обстановка ", съобщи Крушчич.
Юрич е единственият инфектиран с COVID-19 в ЦСКА Резултатите на всички останали са негативни
Утре (24 юни) ЦСКА се изправя против " Ботев " Пловдив в мач реванш от полуфиналите в шампионата за Купата на България. Първата среща в Града под тепетата приключи 0:0.

" За нас най-важното в този момент е утрешния мач полуфинал. Борим се на два фронта – и за шампионата и за Купата. Всички футболисти с изключение на Юрич са здрави. Днес имаме подготовка и след нея ще определим групата за на следващия ден. 0:0 е сложен резултат. Трябва да играем умно и да търсим успеха, тъй като единствено успеха ни дава път към финала. Трябва да я търсим с умна игра. Нашата игра, която демонстрираме напоследък ми дава право да кажа, че се надяваме и имаме вяра, че ще сме спечелили. Уверени сме в своите качества. Показахме добра игра в последния мач. Имаше и неточности, да, само че без неточности не става. ЦСКА е добре проведен тим и без значение от противника, постоянно играе за победа. При този резултат, любимец няма. Равенството не ни устройва никога и излизаме да победим на следващия ден ", съобщи още експертът.
" Ботев " Пловдив и ЦСКА оставиха всичко за реванша Нулево тъждество в "Коматево ", "червените " направиха куп пропуски
След новите разпореждания на Министерството на здравеопазването, на стадион " Българска войска " ще могат да участват единствено по 1000 индивида в бранш.

" Съжалявам за това решение. Не съм доста осведомен с това, тъй като съм съсредоточен върху тренировките. Не желая да разясня това решение, само че уповавам се тези почитатели, които ще са на стадиона, да ни поддържат ", съобщи Крушчич.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР