Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич отрече тимът да е в

...
Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич отрече тимът да е в
Коментари Харесай

Крушчич: Не сме в криза. Шефовете ще преценят дали ще продължа

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич отхвърли отборът да е в рецесия, макар загубата с 1:2 от " Царско село " в последния кръг на Първа лига.
" Царско село " шокира ЦСКА пред погледа на Гриша Ганчев Престижна победа с 2:1 за отбора на Никола Спасов
" Загубата от " Царско село " е първата ни загуба от октомври насам. Мисля, че нямаме рецесия в играта. Имахме серия без позволен гол, съкратихме дистанцията със противниците. Срещу " Царско село " загубихме, само че няма да диря опрощение. Ние сме си отговорни. Мисля, че управлението вижда кой по какъв начин работи. Сега не е прелестен миг, само че всички губят мачове. Вие към този момент 5 месеца ме питате дали ще остана треньор и като печелим, и като губим. Има шефовете, които да преценяват дали ще продължа да работя ", изясни Крушчич.

Следващият мач на " алените " е против " Ботев " Враца от четвъртфиналите в шампионата за Купата на България. Срещата е на следващия ден (3 март) на стадион " Българска войска ".

" Не спах добре след загубата от " Царско село ". Направихме разбор на мача, с цел да забележим по какъв начин сме играли, какво се е случило. Това е обикновено. Мисля, че няма да повторим представянето от този дуел. Два ни работим за това по какъв начин ще играем в идващия мач. Днес ще проведем тактическа подготовка. Всеки ден беседвам с управлението. Говорих и с господин Ганчев, и със спортния шеф. Търсим решения. Нямам ултиматум, в ЦСКА не се работи по този начин. Предстои мач за Купата против " Ботев " Враца. Това е характерен шампионат, защото се играе единствено един мач и нямаш право на неточности ", добави треньорът на " алените "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР