Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич остана доволен от победа на

...
Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич остана доволен от победа на
Коментари Харесай

Крушчич: ЦСКА е в битката за шампионската титла

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич остана удовлетворен от победа на " алените " с 4:0 при гостуването на Етър. Въпреки това обаче той посочи, че има още доста детайли в представянето на тима, които би трябвало да се подобрят. Сърбинът не подмина да разяснява и тематиката за проектите за реорганизация на " Българска войска ", заявявай, че всичко почитатели на тима би трябвало да са извънредно щастливи от тези вести.

„ Първо благодаря, удовлетворен съм от успеха, тъй като напрежението беше върху нас. Имаме още доста да подобряваме. Изиграхме две разнообразни полувремена. През втората част подобрихме доста неща в играта ни и успяхме да реализираме добра победа. Все още имаме доста да подобряваме отсега нататък обаче. Червеният картон за Етър беше подобаващ “, стартира наставникът на „ алените “.

„ Имахме много проблеми преди мача. Кери се разболя и не тренира с нас. Малинов подвигна температура преди мача. Трябва да съм удовлетворен от играчите обаче и е хубаво, че имаме задоволително ширина и задоволително класни играчи. Бикел е добра опция и за ролята на десния бек. Не знам какво е положението на Бусато към момента “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР