Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич обясни, че при армейците не

...
Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич обясни, че при армейците не
Коментари Харесай

Крушчич: Не сме обсъждали намаляване на заплатите в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич изясни, че при " армейците " не са обсъждали тематиката за намаляването на възнагражденията на футболистите си. Сърбинът сподели какъв брой мъчно му е да стои затворен поради пандемията и да не работи.

" Добре съм, здрав съм, това е най-важното. Моите близки са в Сърбия, аз съм в София. Всеки ден съм в контакт с тях, не е елементарно, несъмнено. Малко е мъчно без семейство, само че непрекъснато се чуваме. Следим обстановката и в Сърбия, и в България ", стартира сърбинът в изявлението, което даде за Дарик радио и Dsport.

" За човек е мъчно да се концентрира в нещо, когато е заобиколен от вести за ковид. Опитвам се да остана съсредоточен върху футбола. Старая се, само че не е елементарно. Гледам мачове, върша си проекти. Анализирам работата си. Ежедневно съм контакт с треньорите, тъй като множеството живеем в един и същи хотел. В контакт съм и с шефовете - Стойчо Стоилов, Кристиано Джарета, Гриша Ганчев. Говорим доста за футбол. Никой не може да каже сигурно по кое време ще се възобнови шампионатът, всичко зависи от обстановката. Когато приказвам с някой, постоянно давам Китай за образец - излязоха от тази обстановка за три месеца. Но не съм сигурен, че европейските нации имат китайската дисциплинираност ", добави наставникът на " алените ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР