Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори пред медиите преди първата

...
Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори пред медиите преди първата
Коментари Харесай

Милош Крушчич: Трябват ни максимум двама нови, спокоен съм за работата си като треньор на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич приказва пред медиите преди първата подготовка на тима за 2020-а година. Днес тимът се събра въз основата в Панчарево.

Ето какво сподели сърбинът:

" Най-важното по време на първия лагер е да работим за оптимална физическа подготовка. Дано футболистите са се придържали към програмата, която им бе дадена в края на предходната година. Днес ще упражняваме без топка, а по-късно стартира и общоприетата ни подготовка.

Договорът ми с ЦСКА е подобен, какъвто беше. Няма никакви вести. Спокоен съм за работата си като треньор на тима , за поста си. Бъдещето ми в клуба зависи от мен и от резултатите ни .
 Снимка 460189
Преговаряме с разнообразни играчи. Не е елементарен развой. В идващите дни ще има повече изясненост за новите. Максимум двама нови ни трябват и то на позициите, в които имаме недостиг . Търсим съперник на Турицов на десния бек. Чорбаджийски си има контракт с ЦСКА. Ще пристигна с нас на първия лагер. Зависи и от него дали ще остане. Едвин Джеси също се завръща. Същото се отнася и за него.

Нападатели имам доста! Колкото желаете! Качествени са! Имаме Юрич, Тони Уот, Али Соу, в този момент и Ахмедов. Малкият Йорданов също ще почне подготовка с нас. Всичко е допустимо. Конкуренцията сега е добра. Ние сме ЦСКА! Трябва да нападаме. Стилът ни на игра ще е атакуващ.
 Снимка 460187
Целта е да бием във всеки мач. Да не позволяваме неточности като при започване на сезона. Да не вършим неточности като с Етър, Черно море, Дунав. Трябват да продължим по метода, по който завършихме.

Притеснения нямам! Ще създадем всичко допустимо да сме подготвени за първия кръг, за дербито за Левски. От през днешния ден почваме да се готвим за този мач, който е на 15 февруари ".
 ЦСКА стартира подготовката си,
ЦСКА стартира подготовката си, " армейците " упражняваха в съвсем цялостен състав на Панчарево

Първа подготовка с отбора направи новото попълнение Ахмед Ахмедов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР