Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди утрешното гостуване

...
Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди утрешното гостуване
Коментари Харесай

Крушчич: Върнан Анита ще подпише до часове

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде конференция преди утрешното посещение на Царско село. Срещата от 23 кръг на efbet Лига ще се играе на стадиона в Бистрица и по стратегия стартира в 17:30 часа

" Върнан Анита тренира с нас. В момента минава медицински прегледи. Очаквам да подпише до няколко часа. Надявам се той да вдигне качеството на тима и да помогне на отбора. Има интерес към Жанио Бикел. Ако той напусне, ще имаме кой да го размени. Играч като Анита постоянно е добре пристигнал. Не е играл от дълго време, само че физическото му положение е доста положително. Футболисти, които имат доста мачове на високо равнище не се нуждаят от доста време, с цел да възвърнат формата си”, сподели Крушчич по тематиката за идния трансфер на Върнан Анита на „ Армията “.

“Не съм уверен, че стадионът в Бистрица може да одобри всички наши почитатели. Не знам за какво тъкмо там ще играем, защото Царско село в никакъв случай не е приемал домакинствал на този стадион против противници с доста аудитория. Притеснявам се дали всичко ще бъде наред ", добави сърбинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР