Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди утрешното домакинство

...
Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди утрешното домакинство
Коментари Харесай

Милош Крушчич: Най-важното е, че ЦСКА е там, където трябва да бъде

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде конференция преди утрешното домакинство на Берое. Срещата е от 17:30 часа на " Армията ".

" Важното е, че сме там, където би трябвало да бъдем - на полуфиналите. Това е най-важното. Това ни беше вторият мач за три дни, на следващия ден ще имаме трети мач за седем дни. Изхарчихме малко повече психическа сила, само че най-важното е, че сме там, където желаеме да бъдем.

Утре ни чака сложен мач против противник, който има три победи от три мача. Това значи, че те са в добра форма, ще бъде забавен мач. Имаме някои кадрови проблеми, такива неща ме тормозят малко.

Нямам проблем с физическата подготовка, това се видя през второто полувреме - и против Левски, и против Ботев (Враца). Влязохме доста добре в тези втори полувремена, играехме на висока преса.

Казах, че проблемите ни са поради контузените и осъдените - Занев, Пинто. Ще забележим по какъв начин ще се усеща през днешния ден Джеси на тренировката. Обида от държанието на почитателите ли? Всеки има право да дава оценка - заплаща си билета и си изрича мнението.

Мисля, че няма значение кой ще ни се падне за Купата на България, всички тимове са положителни, играе се в два мача. От една страна е по-лесно, тъй като в един мач се случва всичко. В два мача този, който е по-добър, има по-голям късмет да победи. Два софийски тима и два пловдивски тима, ще бъде забавно.

Берое играе 3-5-2, проведен тим е, играе малко по-различно от Ботев (Враца). Днес ще отработим тактическите разновидности, знаем техните мощни страни, Камбуров е умел футболист. Трудно е да кажа дали Ахмед Ахмедов ще стартира като титуляр - ще получи късмет, само че дали от началото, ще видите на следващия ден на терена.

Чорбаджийски и Отабор са мое решение, нямам проблеми. Публиката ще пристигна с победи и голове, от нас зависи, имаме положителни почитатели. Нормално е Пламен Марков да изрича своето мнение, има това право. В ЦСКА постоянно има огромно напрежение, би трябвало да си подготвен да работиш под такова напрежение. Моята задача е футболистите да не усещат това напрежение, аз поемам напрежението.

Беше малко рисковано да пусна Анита от началото, той не беше физически подготвен. Видях обаче, че е подготвен да се включи в мача. Той ще донесе прохлада в тима ни. Да, мисля, че Али Соу има психически проблем пред гола ", съобщи Крушчич. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР