Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди рестарта на

...
Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди рестарта на
Коментари Харесай

Крушчич: Не знам дали ще можем 90 минути да играем на високо темпо

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде конференция преди рестарта на шампионата в efbet Лигата и идния дуел с Витоша (Бистрица). Мачът е на следващия ден от 21:00 часа на стадиона в софийското село. Сръбският експерт изрази терзания, че след дългата пауза тимът му може да не е подготвен да изиграе 90 минути на високо движение.

" Не желая да разясня положението на Витоша и ситуацията в класирането. Концентрирани сме в това по какъв начин би трябвало ние да играем. Имах диалог с футболистите. Днес от самото начало наблягахме, че ни предстоят значими мачове, а първият против Витоша е най-съществен. Работим, с цел да влезем оптимално съществено в този мач. Ще забележим какъв брой по-различно ще изглеждаме в този момент. Изиграхме една контрола, само че другарски и формален мач са разнообразни неща. Последно време акцентът бе тактическите тренировки. Не знам дали ще можем 90 минути да играем на високо движение ", проучва притеснително Крушчич.

" Няма по какъв начин да променим решението за смяната на формата на шампионата. Със сигурност никой не е знаел по какъв начин ще се развие обстановката с вируса след 3-4 седмици. Променя се ден за ден. Най-важното е, че футболът се завръща. Друго не е значимо. Ние искахме да играем всички мачове, тъй като искахме всичко да се реши на терена. Аз споделих няколко пъти - ще играем до края и ще забележим на какво място ще свършим. Знаем си упоритостта и задачите ", добави сърбинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР