Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович очаква тежък мач срещу Зоря

...
Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович очаква тежък мач срещу Зоря
Коментари Харесай

Петрович: Проблемите в атака ще ги реша аз, когато се поява на терена

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович чака тежък мач против " Зоря " на следващия ден. Сръбският експерт показа, че към този момент има концепция по какъв начин да реши проблемите на " алените " в нахлуване - като самият той влезе в игра.

Двубоят с украинците на " Васил Левски " е първи сред двата отбора от третия квалификационен кръг на Лига Европа и ще бъде излъчен директно по bTV Action oт 20:00 ч. По традиция можете да го наблюдавате и на btvnovinite.bg - гратис и без регистрация .


bTV Action ще излъчи мачовете сред ЦСКА и " Зоря " Луганск Гледайте срещите на "червените " от третия прелиминарен кръг на Лига Европа Снимка: Lap.bg
" Не сме се подготвили добре, защото нямахме време да се готвим в тренировките. Имаме информация за " Зоря ". Имат характерен метод на игра. Що се отнася до " Осиек ", това е минало. Сега " Зоря " е нашето бъдеще. Украинският тим е квалифициран на 100% както физически, по този начин и тактически. Няма да ни бъде елементарно. Очаквам доста битка. Общото сред хърватския и украинския футбол е, че се пробват да реализират триумфи със свои фрагменти. " Зоря " са безусловно реализуем тим. Като човек, който води тима, няма по какъв начин да нямам доверие в нашите благоприятни условия. Имаме задоволително опитни играчи. Не желая да споделям, че сме по-силният тим. " Зоря " са сходни със противника ни от предходния кръг ", съобщи Петрович.

" Определено се усеща отмалялост. Надявам се през днешния ден да се подготвим добре за утрешния мач. Видяхте и в турнирната среща с " Ботев " Враца. Бях заставен да вкарам Евандро, Соу и Тиаго. В момента имаме група от 15-16 футболисти, с които ще се опитаме да издържим. Пинто напусна последната подготовка и не знам какво е неговото положение. Турицов не беше изцяло възобновен, само че игра 60 минути против " Осиек ". Проблемите в офанзива ще ги реша аз, когато се поява на терена. Очаквам от Соу да стартира да бележи. Ценя неговите качества и се надявам те да бъдат възнаградени с гол "
Снимка: Lap.bg
" Може би ще имат някакво преимущество, че имат българин в щаба си. Той ни познава по-добре от техните треньори. Очаквам битка и физически квалифициран противник. №11 е добър на втория етаж. Громов, който вкара 4 гола в последните мачове, няма да пътува с тима. Левият бек Шебелко е най-хубавият им състезател, макар че е на 19 години. С изключение на тях, всички са на едно положително равнище. Определено фактът, че ще играем на " Васил Левски " е минус за нас. Направихме всичко допустимо да домакинстваме на " Българска войска ", само че не се получи. Имаме тежък път до тази фаза. Дори да отстраняваме " Зоря ", ще се надигнем против тим, който е отпочинал. Имахме 30 дни за подготовка, само че някои футболисти се причислиха по-късно. Някои бяха и контузени "

" Ролята на треньора и на играчите е задоволително значима. Имал съм случаи, в които споделям на футболистите да излязат на терена и вкарват пет гола. Имал съм и случаи, в които съм бил деен на тъча, само че не сме побеждавали ", сподели още треньорът на ЦСКА.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР