Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев изрази оптимизъм след загубата с

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев изрази оптимизъм след загубата с
Коментари Харесай

Любо Пенев: Няма да се откажем!

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев изрази оптимизъм след загубата с 0:2 при гостуването на " Черно море " в първия мач след подновяването на родното състезание. Според треньора на " алените ", който дебютира начето на отбора за трети път, няма място за разпределяне.

Пенев изясни неналичието на Мауридес с проблеми с документите.
ЦСКА на Любо Пенев се удави против " Черно море " Третият интервал на именития футболист отпред на отбора започва със загуба
" В някои моменти бях неудовлетворен, само че в други се получи това, което би трябвало. Продължаваме да се готвим. Това е пътят, ще проучваме. Каквото и да вършим, мачът е приключил към този момент. Нуждаем се от усъвършенстване във всяко едно отношение. Трябва да сме готови да се пазиме, да нападаме. ", сподели Пенев след края на дуела.

" Опитвам, върша ротации, и то постоянно. Извън групата не бе единствено Мауридес, а и Смоленски. Мауридес има проблем с документите. В идващия мач може да има ротации. Всички футболисти пасват, само че в някои мачове ще има промени. Колкото и да звучи тривиално, се готвим мач за мач, от една седмица съм треньор, срещам се с всичко. Не мога да кажа какъв брой време би трябвало, ние ще работим против времето. Всичко би трябвало да се оправи сред мачовете. Момчетата схващат, само че едно е да приказваме, друго е да минем през доста часове процедура ", продължи Ел Голеадор.

" Остават ни директни дуели, и освен. В никакъв случай не би трябвало да се отпускаме. Предупредил съм от първия миг - за ЦСКА няма маловажни мачове. Ще играем на 100% от опциите си ", приключи треньорът на ЦСКА.

" Армейците " не съумяха да се възползват от равенството на " Лудогорец " против " Верея " и остават на седем точки от " орлите ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР