Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде традиционния си брифинг преди

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде традиционния си брифинг преди
Коментари Харесай

Пенев: Всеки в ЦСКА може да играе и да не играе, съветите на Петрович са ми ценни

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде обичайния си брифинг преди мача против Берое. Той се организира в залата за конференции на стадион " Българска войска ". Двубоят ЦСКА - Берое е в събота, от 17:45 часа, на " Армията ".

" Получавам доста скъпи препоръки. От разнообразни хора в клуба. Разбира се, за мен е доста скъпо наличието на Петрович в клуба. Говорим си постоянно. Да, одобрявам препоръки от него. Нормално е това . Няма по какъв начин да ви кажа тъкмо какво сме си говорили. Това са персонални неща. Всеки път ме питате и на предходната конференция отново ме питахте.
 Едвин Джеси от ЦСКА: Улицата ме научи да играя футбол
Едвин Джеси от ЦСКА: Улицата ме научи да играя футбол

Ганайският национал е вторият воин в поредицата на " алените " " Beyond The Jersey "

Настроението е чудесно. Прекрасно. Всички са с добър дух. Висок морал. Проблемите ги има, с цел да се вземат решение. Всеки тим има такива .

Наясно сте с контузените, осъдените . Така е и за другите. Но нас най-много ни интересува ние по какъв начин ще се оправим. Искаме добър мач за нашия тим.
 Новата звезда в офанзива на ЦСКА Али Соу: Не желая да спирам да въвеждам, мощно искам купата
Новата звезда в офанзива на ЦСКА Али Соу: Не желая да спирам да въвеждам, мощно искам купата

" Работата с Любослав Пенев е доста ползотворна, изключително за мен като нападател "

Това, че нямаме чиста мрежа, не ознава, че не играем добре в отбрана . Обръщаме внимание на всички детайли. Добре сме и съм удовлетворен от това, което ни демонстрират момчетата.

Започват плейофите. Нищо не е решено. Има и срещи за купа, за шампионат... Нека забележим какво ще стане.
 Снимка 409816
Източник:

Не мога да ви кажа кой ще играе и кой не . Има футболисти, които не взимат присъединяване. Но това е по този начин на всички места. Никой не трябва да се отпуска. Това, че някои не играят, не значи, че няма да е част от отбора. Всеки би трябвало да е подготвен. Кой ще играе е към този момент друг въпрос. Няма напрежение. Няма терзания психически .

Моите футболисти са доста добре кондиционно. Ще си упражняваме двуразово. Групата за тренировки ще бъде попълнена с момчета от школата , по време на паузата за националните тимове ", сподели Пенев.
 ЦСКА с един тим национални състезатели!
ЦСКА с един тим национални състезатели!

Вижте кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР