Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди утрешното дерби

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди утрешното дерби
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Има отбори от Топ 6, които са съюзени и играят срещу ЦСКА! Защо се правите на разсеяни?

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде конференция преди утрешното дерби с Левски. Специалистът е изпълнен с оптимизъм и има вяра изцяло в успеха над огромния противник.

Пенев съзря интрига сред част от тимовете в Топ 6, която има за цел да спре " армейците " по пътя към шампионската купа. " Червеният " треньор обичайно не пропусна да разяснява и българското съдийство...
 Бодуров: Дано този път имаме шанс против Левски
Бодуров: Дано този път имаме шанс против Левски

" Когато играем добре, няма значение кой е против нас "

" Нашият футбол се намира на едно много криво-ляво равнище . Има съдии, които се държат безсрамно, надменно, усмихват ти се... Аз желая да приказваме за футбол, цяла седмица се готвим за футбол, а не да разясняваме избрани детайли ", стартира Пенев.
 Снимка 419105
Източник:

" Влизаме в мача с Левски като главен съперник за купата . Радваме се на положителните резултати, удовлетворени сме и желаеме да продължим в същата линия. Длъжни сме да се оправим. Убеден съм, че ще имаме добър резултат. Винаги има " жертви " след мачовете, само че ще се оправим. Не желая да лаская никой и да си слагаме ненужно медали, само че тимът играе добре. Повиши равнището, което ме радва. За малко изградихме жанр, който ще надграждаме. Отборът е с упоритост и въодушевление ", добави той.
 Кристиано Джарета: Целта на ЦСКА не е безусловно да завоюва купата, купата или и двете
Кристиано Джарета: Целта на ЦСКА не е безусловно да завоюва купата, купата или и двете

" Мислим мач за мач "

" Много закъсняхте с този въпрос. Онзи ден коментатора споделя " нека главната тематика не са съдиите ". Първото му изречение е това. Току-що бяхме изпълнили център. Какво повече да разясня? Пишете самоуверено, коментирайте! Или имате възбрана? Дали ще пия шуменско?! Ако би трябвало, ще го сменя с друго. Не желая да се занимавам със съдии и БФС, само че няма да спра в случай че не престават по този метод. Тези пречат. Лошото и жалкото е, че го вършат преднамерено, за. Затова футболът е на много ниско равнище - и клубен, и народен. Ще уточним какво ще пием - шуменско ли, софийско ли? ", сподели още Любо.

" Първо би трябвало да ограничим дейностите на избрани хора, които управляват мачовете. Да знаят по кое време се демонстрира и по кое време не картон . Съгласен съм да се демонстрират, само че критерият да е идентичен. А в този момент критерият е друг. Има съдии, които се държат доста безочливо и надменно, усмихват ти се тъничко и знаят, че няма да отсъстват от терените ", добави Пенев.
 Снимка 419104
Източник:

" Загубиха оня ден мача от пряк съперник, само че остават доста мачове и не изключвам нито един тим. Всеки от шестицата се бори за нещо. Никакво подценяване. Има тимове, които са съюзени и играят против нас. Това не е нищо ново. Просто желаех да го кажа. В момента съюзените тимове са от Топ 6. Защо се вършиме на разсеяни? Нека излезе от вашия вестник, телевизия, медия... Но преследваме и двете цели - няма от два стола на земята. Към момента се оправяме. Никакво отричане и докъдето имаме сили. Казал съм го на момчетата: драма никаква. Въпросът е да работим добре и да надграждаме. Кой не е застрахован от загуба? Ман Сити изгубиха ли? С милиарди. Радвам се на тима, с който работя ", приключи Любослав Пенев.
 Наредиха състезател на ЦСКА до Роналдо и Бернардо Силва
Наредиха състезател на ЦСКА до Роналдо и Бернардо Силва

Португалско издание оцени Рубен Пинто
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР