Треньорът на ЦСКА Алън Пардю има сериозна дилема за решаване

...
Треньорът на ЦСКА Алън Пардю има сериозна дилема за решаване
Коментари Харесай

Алън Пардю има сериозна дилема за решаване преди финала за Купата на България

Треньорът на ЦСКА Алън Пардю има сериозна алтернатива за решение преди идния в неделя край за Купата на България против Левски, написа " Тема Спорт ".

Бившият управител на Уест Хем, Нюкасъл и Кристъл Палас ще се чуди до последно кой да застане под рамката на " алените ", като вариантите са две и привидно равностойни - Димитър Евтимов и Густаво Бусато. Както е известно, бразилецът бе закрепостен титуляр в последните 2 години и половина. А откогато дойде на " Армията " през лятото на 2020-а родният пазач се задоволяваше с единични участия в шампионата за купата.

Той бе на вратата и в първия полуфинал в шампионата против Славия (2:0), който се оказа и финален дуел за Стойчо Младенов отпред на отбора. След идването на Алън Пардю под рамката остана точно прекаралият десетилетие в родината на британеца Евтимов. Българският вратар опази мрежата си суха във безконечното дерби с Левски, само че по-късно позволи няколко неточности в реванша против белите на " Армията ".

Той обаче се реваншира по най-хубавия метод, спасявайки две дузпи на възпитаниците на Златомир Загорчич и изстрелвайки " алените " към борбата за златото. Евтимов бе беззащитен при пагубното показване на полевите футболисти в Разград и позорната загуба с 0:5 от Лудогорец, като призна, че за първи път в кариерата си получава толкоз попадения в една среща.

В турнирното домакинство на Славия под рамката се завърна Густаво Бусато, като точно бразилецът е по-вероятно да бъде предпочетен от Пардю и за борбата в неделя. Той е по-опитен от своя сътрудник и с повече насъбрана рутина в сходни напечени дербита, в които е непрекъснат участник от две години и половина насам.
 ЦСКА изравни Левски по забавен индикатор
ЦСКА изравни Левски по забавен индикатор

" Червените " са вицешампиони за 27-и път
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР