Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев остана разочарован след равенството

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев остана разочарован след равенството
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Може само да съжаляваме, ние създадохме повече положения

Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев остана отчаян след равенството с Левски. 

" В шестицата няма слаби противници, това се вижда. Това бе един дуел, който персонално аз скърбя след него, че си тръгнахме единствено с точка след него. След 1:0 за нас им дадохме самодейността. Създадохме състояние, имаше реакция ", показа Янчев пред медиите след края на дуела.

" Да, съжаляваме, тъй като действително създадохме повече положения, само че 2:2 в последна сметка. Без причина им дадохме самодейността след първия ни гол. Може единствено да съжаляваме. Това е действителността ", добави той.

" Казах на футболистите да покажат това лице, което виждахме. Казах им да бъдат по-смели и да работят с по-голямо самочувствие по време на мача. И реакцията след полувремето бе видна. Щом се касае до промяната на Фуртадо, имаше някаква болка и го замених ", разяснява наставникът на " алените ".

" Пет точки са, само че има още мачове, само че както споделям няма слаби противници и неименуемо мачовете ще бъдат забавни. Паралелно с Купата върви и шампионата, гоним си третото място и това е действителната ни цел ", приключи Тодор Янчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР